Főoldal - Árkád Dental Fogászati rendelő
Fogorvosi rendelő főoldala

ÁrkádDental

 

Üdvözöljük fogorvosi rendelőnk honlapján!


Központi telefonszámunk: 0620 435 7116


Tisztelt Pácienseink!

Rendelőnk egy szinttel lejjebb költözött, és a megközelítése is változott. Ezt gyalogosa a legkönnyebben a pláza főbejárat melleti 25/C irodaház bejáraton keresztül lehet.  Ez után már csak fel kell jönni a 2. em.-re a lifttel. A parkolón keresztül a 2. emeleti parkolószintről a 2A parkolórész közelében van a bejárat.

 

Klinikánkat azzal a céllal nyitottuk meg, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségévelvilágszínvonalú, a szakma fejlôdésével folyamatosan lépést tartó szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, s lehetôséget biztosítsunk nekik arra, hogy fogaik szépségérôl és egészségérôl gondoskodhassanak.

 

Az Árkád Dental frekventált helyen, kellemes környezetben várja pácienseit, ahol a parkolás az első 2 órában INGYENES, s minôséget, és bizalmi alapon nyugvó fogászati kezelést garantál Önnek. Rendelônkben szakmailag felkészült és elhivatott, munkájukban igényes és lelkes szakemberek várják leendô pácienseiket, arra is törekedve, hogy az egyéni igényekre maximálisan odafigyelve végezzék munkájukat annak érdekében, hogy Ön nyugodtan, bizalommal fordulhasson feléjük, s kezelése végeztével mosolyogva távozhasson tôlük.

Szeretettel várjuk Önt az Árkád Dental-ban!

http://budapesti-fogaszatok.hu//img/gallery/arkad_tanusitvany.jpg  • Név (kötelező)
  • Telefon (kötelező)
  • Kérjük adja meg a két szám összegét (kötelező)
    spam védelem + spam védelem


1106 Budapest,
Örs vezér tere 25. III.em

06-20-851-2171
info@arkad-dental.huAwarded by
WhatClinic.com
Copyright © 2018 arkad-dental.hu | Created by: Clicktech Informatika
bezár
gyengénlátóknak