Rólunk - Árkád Dental Fogászati rendelő
Fogorvosi rendelő főoldala
Rólunk

Árkád Dental - bemutatkozás

Üdvözöljük Önt a Árkád Dental Fogorvosi Rendelõ honlapján!

 

A Dentalnetwork.hués egyes szakrendelõinekneve mára már Magyarországon, s határainkon túlnyúlva is egyet jelent a minõséggel és a megbízhatósággal. Fogászati hálózatunk hét rendelõt működtet Budapesten (Haifa Dent, Déli Dental, Jókai Dental, Flórián Dental, Grand Park Dental, Bartók Dental, Árkád Dental), melyek felszereltsége és berendezése a legigényesebb és legszigorúbb szakmai elvárások szerint lett kialakítva.


A Dentalnetwork.hu valamennyi fogászati rendelõje nemzetközi színvonalat képvisel, s legújabb rendelõnk, a Árkád Dental is hû kíván maradni mûködési politikánkhoz, s a már jól kitaposott utat kívánja járni.

 

Klinikánkat azzal a céllal nyitottuk meg 2013 õszén, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségével világszínvonalú, a szakma fejlõdésével folyamatosan lépést tartó szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, s lehetõséget biztosítsunk nekik.

 

Az Árkád Dental rendelõjében nem csak általános fogászati kezeléseket végzünk, hanem kiemelt hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra. Fogfehérítést, fogszabályozást, fogpótlást, implantátum beültetést és egyéb szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. Emellett folyamatos akciókkal várjuk kedves pácienseinket, így kezelések elõtt érdemes azokról honlapunkon, az Akciók menüpontból informálódnia.

 

Bátran és büszkén merjük állítani, hogy fogászati hálózatunk minden páciense elégedetten, és esetleges fogászati félelmeitõl megszabadulva távozik tõlünk. Belénk vetett bizalmukat minden esetben szakmai felkészültséggel, precizitással, emberséggel és odafigyeléssel háláljuk meg. Mindemellett, folyamatos akciókkal, illetve akciós kezeléscsomagokkal várjuk pácienseinket.

 

Látogasson el az Árkád Dentalba, s gyõzõdjön meg róla Ön is, hogy pácienseinknek nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.

Szeretettel várjuk Önt az Árkád Dentalban!

 


1106 Budapest,
Örs vezér tere 25. III.em

06-20-851-2171
info@arkad-dental.huAwarded by
WhatClinic.com
Copyright © 2018 arkad-dental.hu | Created by: Clicktech Informatika
bezár
gyengénlátóknak